Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Nemal prilbu, ani vodičák. Policajtom spadol rovno pod kolesá!
Zdielať na

Nemal prilbu, ani vodičák. Policajtom spadol rovno pod kolesá!

Po dvoch dňoch ďalšia policajná naháňačka v Seredi! Pred mužmi zákona vo štvrtok popoludní unikal na skútri poriadny kvietok. Nemal prilbu, ani vodičský preukaz, navyše hliadke nechcel zastaviť a vyzeralo to, že je pod vplyvom drog. Policajti museli dokonca aj strieľať.

Policajti popoludní na moste cez Váh spozorovali mladíka na skútri. Nemal na hlave prilbu a zbadali, že na motocykli mu chýbajú aj evidenčné čísla. Policajti sa rozhodli vodiča skontrolovať. Ten však namiesto zastavenia odbočil z mosta na poľnú cestu. "Vodič sa svojou jazdou snažil zabrániť policajnej hliadke, aby ho predišla," informovala hovorkyňa KR PZ v Trnave Martina Kredatusová.

Vzdal to po druhom výstrele

Mladík jazdil z jednej strany cesty na druhú. Vo chvíli, keď sa hliadke podarilo dostať na jeho úroveň, zo skútra spadol. Policajt musel strhnúť volant, aby mladíka nezrazil a narazil tak do stromu. Mladík sa potom snažil policajtom utiecť. Na jeho zastavenie museli použiť aj varovné výstrely. Po druhom mladík zastal. Skončil tak s putami na rukách. Policajti ho previezli na vypočutie na výsluch.

Zlodej pod vplyvom drog?

"Vodič motocykla sa odmietol podrobiť vyšetreniu na toxické látky," vraví hovorkyňa KR PZ v Trnave Martina Kredatusová. Podrobiť sa mu mal preto, lebo policajti mali podozrenie, že mohol byť pod vplyvom drog. Podarilo sa im zistiť, že 24-ročný mladík zo Šoporne nemá vodičák a je obvinený v štyroch prípadoch pre krádeže.

Policajti_naháňačka_motorkár

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy