Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Policajná naháňačka v Seredi! Kriminalisti museli strieľať...
Zdielať na

Policajná naháňačka v Seredi! Kriminalisti museli strieľať...

Miesto brzdy dupol na plyn. Presne takto reagoval podozrivý drogový díler, ktorého sa snažili kriminalisti z Galanty zastaviť a skontrolovať. Muž sa snažil utiecť a policajné auto vytlačiť mimo cesty. Zastaviť sa ho podarilo, až keď po aute vystrieľali takmer plný zásobník. Drogy uňho pravdepodobne aj našli. No už teraz je opäť na slobode...

Policajti vystrieľali takmer celý zásobník

V utorok krátko predpoludním chcela kriminálna polícia z Galanty zadržať muža pre podozrenie, že by mohlo ísť o drogového dílera. Ako informuje portál seredonline.sk, muž nerešpektoval znamenia polície a dupol na plyn. Policajti ho preto začali prenasledovať. Keďže však výzvy ďalej ignoroval, padli aj varovné výstrely.

32-ročný muž sa totiž svojou Octaviou snažil policajtov vytlačiť z cesty. Obe autá tak skončili napokon poškodené na trávniku. A šialeného vodiča zastavili strely a náraz pred jedným z rodinných domov.

Muž je už aj na slobode

Policajti vybehli z vozidla a muža spacifikovali. Pri prehliadke údajne našli aj podozrivé látky - zatavenú striekačku a ďalšie skladačky. Či ide o drogy, potvrdí až expertíza. Podozrivý chvíľu pobudol na na policajnej stanici. Po chvíli sa ale k svojmu autu vrátil. Prípadu sa ďalej venuje vyšetrovateľ.

Viac informácií si môžete pozrieť aj vo večernom spravodajstve TV JOJ!

seredonline.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy