Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Dramatická policajná prestrelka! Muž nechal v aute mŕtve dievča
Zdielať na

Dramatická policajná prestrelka! Muž nechal v aute mŕtve dievča

Obyčajná kontrola a rutinný výjazd policajtov sa vo chvíli zmenil na nebezpečnú akciu. Zazreli totiž celoštátne hľadané auto. Keď sa ho pokúsil jeden z policajtov zastaviť, neznámy muž dupol na plyn a snažil sa doňho vraziť. Policajt začal strieľať. Nasledovala naháňačka, na ktorej konci ostala mŕtvola mladej ženy...

Chcel zraziť policajta, ten začal strieľať

Bolo krátko po siedmej hodine ráno v Prahe a policajti chceli zastaviť podozrivé auto bežným postupom. Ten však zareagoval neočakávane a dupol na plyn.

"Nebezpečný páchateľ sa aj tak z miesta snažil uniknúť. Jeden policajt vystúpil z voza, aby páchateľa zadržal. Napriek všetkým výzvam náhle šliapol na plyn a chcel ho zraziť. Policajt do auta preto okamžite vystrelil niekoľko rán zo svojej zbrane a uskočil," informovala hovorkyňa pražskej polície Eva Kropáčová.

V ukradnutom aute ostala mŕtvola ženy

Nasledovala naháňačka. Po mužovi však napokon ostalo len auto v ňom mŕtvola. "V aute policajti objavili mŕtvolu mladej ženy so strelným poranením hrudníka. Zatiaľ sa nevie, či bola skutočne usmrtená zbraňou policajta. Ten je momentálne v starostlivosti psychológov," dodáva.

Mŕtvola sa pre kriminalistov stala jediným vodítkom k vypátraní neznámeho muža. Jej totožnosť je neznáma. Odcudzené vozidlo zase ukradol nepozornému majiteľovi. Ukázalo sa však, že ide o falošný taxík kvôli magnetickým nálepkám spoločnosti, ktorá auto má mať vo svojom registri. Nemá ho...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy