Jasno
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Streľba pri Galante, muž (†61) zabil bývalú družku (†49)
Zdielať na

Streľba pri Galante, muž (†61) zabil bývalú družku (†49)

V obci Kajal neďaleko Galanty sa stala strašná rodinná tragédia. 61-ročný muž zastavil auto so svojou bývalou družkou a jej synom a začal strieľať. Následne zbraň obrátil proti sebe a spáchal samovraždu. Takto zrejme vyvrcholili dlhotrvajúce partnerské problémy...

Zastavil ju autom a strieľal

Tragédia sa odohrala na ceste medzi obcou Kajal a Galantou. Pravdepodobne po predchádzajúcej hádke došlo k naháňačke medzi dvoma autami. Keď dobehol auto Konštantína s matkou Danielou budúci vrah, začala sa streľba. 61-ročný Anton totiž vytiahol legálne držanú zbraň a vypálil. Padlo až sedem rán.

Niekoľko z výstrelov zasiahlo aj 49-ročnú ženu. 27 rokov bola družkou Antona. Tieto rany jej spôsobili smrteľné zranenia. Ešte sa ju pokúsila oživovať privolaná záchranka, no márne. "Muž strelil legálne držanou zbraňou aj jej 31-ročného syna. Následne obrátil zbraň proti sebe a spáchal samovraždu," informoval trnavský policajný hovorca Michal Hanus.

Muž si tak vo svojej Felícii strelil guľku priamo do hlavy v spánkovej časti...

Syn Konštantín utrpel čistý priestrel

31-ročného Konštantína ihneď hospitalizovali v galantskej nemocnici na Oddelení úrazovej chirurgie a ortopédie. Podľa našich informácií však bol mimo ohrozenia života. Utrpel čistý priestrel ruky.

Kvôli nešťastnej láske...

V tom čase už na mieste zaisťovali policajti všetky stopy. Potom sa však s najväčšou pravdepodobnosťou celý prípad zastaví. Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci vraždy...

Traja ľudia pochádzali zo Serede, dočasne bývali v Galante. Daniela sa s mužom mala rozísť po 27 rokoch spolužitia. Podľa príbuzných tak muž konal z "nešťastnej lásky".

Zisťujeme ďalšie podrobnosti, o ktorých vás budeme v priebehu dňa informovať!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy