Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Zlodej babrák! Herňu vylúpil bez maskovania a pred kamerami
Zdielať na

Zlodej babrák! Herňu vylúpil bez maskovania a pred kamerami

Ešte v pondelok sme vám priniesli reportáž o lúpeži v Partizánskom. Muž si vošiel do herne za bieleho dňa, lepiacou páskou zviazal krupierku a bez maskovania a zbrane si zobral peniaze. Keby sa aspoň tak neukazoval pred kamerou... Zaskočil aj skúsených policajtov.

Zaskočil práve spôsob, akým muž herňu vylúpil. Vôbec nedbal na to, že na každom kroku sú kamery a jeho tvár môže byť v Partizánskom známa viacerým ľuďom. Nemaskoval sa a bez zbrane si vzal z herne 300 eur.

Ľudia z Malých Krštenian, kde muž býva, po odvysielaní záberov okamžite vedeli o koho ide. "Každý, kto pozeral KRIMI, hovoril, že to bolo viditeľné." "Mohol by mať aj šerbel na hlave a poznal by som ho."

Kriminalisti muža vypátrali v rekordne krátkom čase. Kde? V krčme... Bol totiž s otcom na pive. Podľa polície sa k činu priznal a dobrovoľne odovzdal aj peňaženku s ukradnutými peniazmi. Motívom jeho činu boli finančné problémy, podľa našich informácií si však za časť plánoval kúpiť drogy. Teraz mu hrozí až 8 rokov za mrežami.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy