Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Zlodej ukradol odstavené auto! Spalo v ňom dieťa (6)
Zdielať na

Zlodej ukradol odstavené auto! Spalo v ňom dieťa (6)

Tak toto je vrchol všetkého! Neznámy muž ukradol pred obchodom auto. V ňom spal 6-ročný chlapček. trest hrozí otcovi dieťaťa, ktorý vystavil svojho syna nebezpečiu.

Neznámy zlodej ukradol auto v americkom štáte New York. Majiteľ auta nechal vozidlo naštartovaé pred obchodom. Spal v ňom však 6-ročný chlapec. Chlapec sa behom niekoľkých desiatok minút, čo bolo auto v rukách zlodeja, nezobudil.

Otcovi hrozí trest

Chlapcov otec zastavil pred obchodom, aby si kúpil pitie a syna nechal v naštartovanom aute. zatiaľčo nakupoval, do auta skočil neznámy človek a odišiel aj so spiacim dieťaťom. Podľa polície sa ukradnuté auto našlo asi za tridsať minút. Chlapcovi, ktorý tvrdo spal sa nič nestalo. Jeho otcovi však hrozí trest za to, že svojho syna vystavil nebezpečiu.

Romanku (†5) mama nechala v aute...

Tragédia, kedy rodič nechal svoje dieťa v aute, sa stala na Slovensku v marci minulého roka. Mama a stará mama Romanky si odskočili na cintorín a dievčatko nechali samotné v aute. Romanka zrejme v aute našla zápalky alebo zapaľovač, s ktorým sa začala hrať. Rodina ihneď privolala záchranárov, ktorí Romanku vytiahli v bezvedomí. Utrpela popáleniny tretieho stupňa a v nemocnici nakoniec zomrela. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy