Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Zlodeja našli zababušeného v cudzích perinách
Zdielať na

Zlodeja našli zababušeného v cudzích perinách

Zlodeja až po uši ukrytého v perinách našli policajti v rodinnom dome v obci Dlhé nad Cirochou. To, že sa tam ukrýva prezradili stopy v snehu, ktoré po sebe zanechal. Nejde však o žiadneho nováčika.

Tento muž má priam záľubu v obývaní cudzích domov. Len nedávno ho prichytili v Nižnej Jablonke, kde mal kradnúť mäso z chladničky. Susedia boli zhrození. Páchateľ zrejme v dome plánoval nocovať aj dlhšie, keby ho nevyrušil nečakaný príchod majiteľky. 

Spal v perinách

Tá spozorovala stopy v snehu a rozbité okno. Dovnútra sa však bála vstúpiť, bála sa totiž, že páchateľ sa stále ukrýva v dome. Preto radšej privolala políciu. Tá po príchode ostala v šoku. Muža, našla spokojne spať v perinách. ,,Bol zakrytý perinami a pokojne tam ležal," tvrdil sused. ,,Ta sa vlámal, ta kde mal spať, by zamrzol niekde," dodal.

Bol aj v base

,,Z postele v spálni premiestnil perinu do druhej izby pri kuchyni, kde aj zaspal. Mestský policajný vyšetrovateľ obvinil 37 -ročného muža z prečinu porušovania domovej slobody," povedal hovorca krajského riaditeľstva Daniel Džobanik.

Muž, ktorý sa vlámal do rodinného domu nie je žiaden začiatočník. Podľa našich informácií sa len pred tromi mesiacmi vrátil z väzenia.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy