Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kolegovia na železnici si robili naprieky. Útoky skončili bitkou!
Zdielať na

Kolegovia na železnici si robili naprieky. Útoky skončili bitkou!

Muž napadol v práci kolegu. Stalo sa to na peróne železničnej stanice. Výhybkár údajne naschvál neposunul výhybku a to sa skončilo bitkou s posunovačom. Starší z mužov dokonca skončil v nemocnici. Útočníkovi a otcovi piatich detí teraz hrozí, že príde o prácu.

Muži si v práci nerozumeli

Zrejme vyhrotenie predchádzajúcich nezhôd. Podľa našich informácií mal v práci 51-ročného muža z obce Dlhé nad Cirochou napadnúť o desať rokov mladší kolega zo Sniny. Predchádzať bitke mala slovná výmena. A táto bitka vraj nie je prvá...

Muži si vraj robili schválnosti. Výhybkár vraj zámerne neposunul výhybku, aby sa posunovač nemohol posunúť. Ťahanice vyvrcholili do slovného útoku a napokon aj fyzického.

Slovný útok skončil bitkou

"Viackrát ho udrel do tváre, zvalil ho na zem, pritlačil ho nohou a rukami ho viackrát udrel do tváre," popisoval udalosti košický policajný hovorca Alexander Szabó. Starší muž musí byť týždeň hospitalizovaný, vylúčená nie je ani ďalšia liečba.

Podozrivý sa k činu priznal, no povedal, že muž, ktorého napadol, mu vraj v minulosti viackrát povedal, že sa s ním chce pobiť. Z prvotného útočníka sa napokon stala obeť. Kolegovi totiž praskli nervy.

Otec piatich detí môže prísť o prácu

Polícia zatiaľ prípad vyšetruje ako priestupok voči občianskemu spolunažívaniu. Lekárska správa a dĺžka hospitalizácie ukážu, či išlo o trestný čin ublíženia na zdraví. Päťnásobnému otcovi vraj hrozí, že príde o prácu. Železnice sa nám k prípadu bližšie nevyjadrili.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy