Polojasno
20°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Dcéra udala vlastného otca! Týral celú rodinu
Zdielať na

Dcéra udala vlastného otca! Týral celú rodinu

Modriny po bitkách, zlomeniny, preplakané noci a rozbitý riad. Ďalšie domáce násilie, ktoré sa roky dialo za dverami bytu, vyšlo najavo. Otcovo týranie tých najbližších sa neskončilo tragédiou len vďaka jeho vlastnej dcére.

Všetko sa začalo po narodení prvého spoločného dieťaťa. Odvtedy zažívali doma hotové peklo. 

Za všetko mohol alkohol

Modriny po bitkách na tele i tvári, zlomeniny,  hodiny strávené neraz v pyžame pred dverami, kam ju rozzúrený muž jednoducho vyhodil. Agresivita zo začiatku stúpala s hladinou alkoholu v krvi. ,,Keď nebol opitý, nezaútočil na nás. A keď, tak slovne. Ak si však vypil, lietali aj taniere," hovorí dcéra 35-ročného muža.

Po vytriezvení sa správal, akoby sa nič nestalo. Až kým nevyvolal ďalšiu hádku. Obdobia bitiek a výčitiek striedali týždne pokoja. Potom, ako muž prišiel o prácu, sa zlé obdobia opakovali čoraz častejšie.

Zabijem Ťa

Okrem fyzického napádania prišli na rad vyhrážky o zabití. To už dcéra nevydržala a zavolala políciu, ktorá muža posadila do cely policajného zaistenia. ,,Mama viackrát kričala o pomoc. Obyvatelia bytovky sa však báli. V paneláku totiž žijú najmä starší ľudia," pokračuje dcéra.

,,Komárňanská vyšetrovateľka obvinila zo zločinu týrania blízkej osoby a zverenej osoby 35-ročného muža z Komárna," informovala hovorkyňa krajského riaditeľstva Božena Bruchterová.

Za tento zločin mu hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na 7 až 15 rokov.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy