Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Stand-up komik Adámy: Očakával by som, že dve poslankyne budú riešiť ceny energií a nie bitku
Zdielať na

Stand-up komik Adámy: Očakával by som, že dve poslankyne budú riešiť ceny energií a nie bitku

BRATISLAVA / Romana Tabák (Sme rodina) a Jana Bittó Cigániková (SaS) sa vďaka ich bitke v bare stali najznámejšími poslankyňami. Ich výstup v centre Bratislavy okomentoval aj známy stand-up komik Matej Adámy.

Krik, ťahanie za vlasy, ale aj silný úder do hlavy. Poslankyne sa v bratislavskom podniku predviedli naozaj neštandardne a spôsobom, ktorý by v slušnej spoločnosti už nemal mať žiadne miesto. Každá má svoju verziu a zatiaľ čo Bittó Cigániková tvrdí, že ju ako prvá napadla Tabák, trvá na tom, že to bolo presne naopak. 

Na incident sa pozrel aj stand-up komik Matej Adámy, ktorý je známy svojim čiernym humorom. V 24podcaste sa o Igoirovi Matovičovi vyjadril, že "je zaujímavé, že ten, čo sa označil za žida 21. storočia má doma Evu Braunovú". Tým reagoval aj na rozhovor, ktorý dala manželka Igora Matoviča a bol zverejnený v Šarme . Tvrdila v ňom, že queer ľudia by nemali na verejnosti ukazovať svoje vzťahy a prezidentka by mala mlčať. 

Súboj Remišovej a Kolíkovej bol zaujímavejší

Matej Adámy sa v glose pre Noviny PLUS vyjadril, že celý incident bol preňho prekvapením. "Prekvapilo ma, že išlo o osobné invektívy, lebo tak nejak automaticky som predpokladal, že keď sa dve poslankyne stretnú v piatok v noci v klube, tak budú rozoberať zastropovanie cien energií," poznamenal Adámy sarkasticky s tým, že inak sa to nedá vysvetliť.

"Dúfam, že v prípade Romany Tabak nejde o akési psychické skĺznutie nadol. Objavujú sa totiž príznaky. Napríklad už dobrovoľný vstup do klubu Borisa Kollára. To neurobí človek, čo je v poriadku," pokračoval stand-up komik, ktorý je vyštudovaným politológom. 

"Už tá tlačovka Richarda Sulíka a SaS, na ktorej pani Tabák povedala Sulíkovi, že je najväčšia brzda, tak teraz ukázala, čo je to keď ide osoba na plný plyn," reagoval Adámy s tým, že už tam jej jej oponentka chcela dať priestor. 

"Ona hovorila novinárom, aby sa upokojili a aby to pani Tabák mohla dorozprávať, a mne sa zdá, že jej to prišla dorozprávať," uzavrel komik pre Noviny PLUS TV JOJ. 

Súvisiace články