Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kde urobil brat Chromík chybu? Nikde
Zdielať na

Kde urobil brat Chromík chybu? Nikde

No, to referendum teda veľmi nedopadlo. Ale hlavu hore! Nabudúce pridajú k buzerantom aj Cigánov a židomurárov, a potom už pôjdu všetci...

Nech je vám útechou, že hoci by referendum bolo úspešné, homosexualita by beztak aj naďalej ohrozovala vašu rodinu. Tak veru, aj tú vašu, ak nejakú máte. A nech by to bola hneď tá najtradičnejšia rodina, so štyrmi generáciami a nejakou tou hydinou v jednej chalupe, vytrvalo by nad ňou viselo temné mračno homosexulity.

Zasa, aby sme si v tom urobili jasno: homosexuáli, po vašom buzeranti, na vašu tradičnú rodinu kašlú. Nie práve áčkový genetický materiál tradičnej rodiny s viditeľnými stopami mnohogeneračného alkoholizmu a stáročného kríženia príslušníkov jedinej tradičnej rodiny ich skôr odpudí. Jednoducho povedané, vaše deti možno ani nie sú dosť sexy.

Čo vašu rodinu ohrozuje, je homosexualita ako taká. Neexistuje totiž žiadna záruka, že z vašej dcéry nevyrastie lesba. Alebo z vášho syna bukvica. A čo potom? Ukážete mu príslušnú pasáž v ústave a váš Fero už nebude zamilovaný do susedovho Joža? No, bude. Nijaký zákon mu v tom nezabráni.

Iste, až mu na to prídete, môžete ho párkrát baciť dobre nabrúsenou sekerou po kotrbe a pochovať ho v žumpe. Alebo ho aspoň vyhnať z domu.

Alebo len poriadne zmlátiť, ale aspoň dvakrát denne. Aby ste z neho to buzerantstvo vymlátili. Hlavne, aby susedia na nič neprišli. Ešte by si pomysleli, že keď ste zo svojho syna vychovali teploša, sám musíte byť skrytý teploš.

Nezabúdajte však, že existuje spôsob, ako ukryť, že vášho syna dievčatá vôbec nezaujímajú, že nie je schopný so ženou plodiť deti a žiť v tradičnej rodine. A je to navyše spôsob, ktorý mu zaistí úctu celej dediny a vy v nej budete tým najpyšnejším otcom, ktorý dokázal svojho potomka najlepšie vychovať. Veď sa len pozrite na svojho pána farára.

Isteže, aj pán farár má kuchárku, ale keby žiadnu nemal, na cti by mu to neuberalo. A keby aj občas nespratného miništranta vyšibal lieskovým prútikom po holej, bolo by to prosto len tradičné.

A keby vám steplela dcéra, ani ju nemusíte dávať do kláštora. Prosto ju dáte susedovmu Jožovi a ten jej už decká narobí, s láskou či bez lásky. Aspoň vám prestane kántriť sliepky.

Už je to tak, že homosexualita je síce hrozbou, jej odmietanie vo všakovakých referendách však k ničomu nevedie. Na rozdiel od Cigánov a Židov by totiž ani dôsledné vyhubenie homošov negarantovalo čistotu ďalších generácií. Sú problémom, ktorý si musí každá rodina vyriešiť sama.

Ani ústavou garantované právo dieťaťa na otca a mamu nie je tak celkom domyslené. Len si spomeňte, koľko opustených cigánčat je nastrkaných po slovenských decákoch. Keby im ústava garantovala právo na vlastného otca i mamu, mohlo by sa veru poľahky stať, že by niektoré z nich získalo ústavný nárok práve naše vaše rodičovstvo. Lebo veď ako to inak vyriešiť, ako každému opustenému decku rodiča prideliť. Náhodným výberom. Povinne. Šanca, že to bude blonďaté árijské dievčatko s modrými očami, vhodné na to, aby ste s ním neskôr splodili pár vlastných vnúčat, je štatisticky zanedbateľná.

Otázka sexuálnej výchovy má žiaľ vopred danú odpoveď. To, že vás žije pár generácií aj s nejakou hydinou v jednej chalupe, naozaj neznamená, že nemáte internet. A také zvrhlosti, na aké tam narazíte aj bez hľadania, dokonca ani váš pán farár nikdy nevidel. Teda, nie naživo. Ak to vašim deťom nevysvetlí škola, ukáže im to Robert Rosenberg.

Ej veru, to referendum nedopadlo, pretože brat Chromík, hoc vedený dobrým úmyslom, kládol tie nesprávne otázky. A priveľmi zložito formulované. Mali vyzerať takto:

Cigáni?

Buzeranti?

Židoboľševickí zbohatlícki kapitalistickí zlodeji z Bratislavy?

Úspech by bol zaručený a po najbližších, a zároveň posledných, voľbách by brat Chromík vládol. A niežeby to on sám nevedel. Preto je vcelku spokojný.

Bol to iba taký „hnedý test“. A nedopadol najhoršie.