Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Podnikateľom roka je bývalý účiteľ matematiky. A majiteľ FK Senica!
Zdielať na

Podnikateľom roka je bývalý účiteľ matematiky. A majiteľ FK Senica!

BRATISLAVA / Najlepší podnikateľ roka je bývalý učiteľ matematiky! Verili by ste tomu? Ani jemu vraj nikto neveril a vidíte! Porota udelila toto prestížne ocenenie práve jemu aj keď konkurencia bola veľká.

Vybrať najúspešnejšieho podnikateľa z celého Slovenska nebolo pre porotu jednoduché. . "Víťazom sa stáva ...Vladimír Levársky," vyhlásil predseda poroty Ľuboš Fellner. O víťazovi rozhodovala výnimočnosť, inými slovami príbeh daného podnikateľa. Paradoxne je to učiteľ, ktorý zavesil svoje remeslo na klinec. "Bola to náhoda, nezaleží na tom, či som bol učiteľ matematiky, alebo zemepisu. V tom logiku nenájdete," hovorí Vladimír Levársky, absolútny víťaz zaoberajúci sa biznisom s osvetlením.

Exportuje do 120 krajín sveta

Na slávnostnom vyhlásení ankety sa zišli najlepší z najlepších, podnikatelia, ktorí zamestnávajú tisícky ľudí nielen na Slovensku, ale aj na celom svete. Vybrať toho najlepšieho trvalo porote niekoľko týždňov. "Vybudovať firmu, ktorá vyváža svoje výrobky do 120 krajín celého sveta ..., tak to ja považujem za zázrak," zdôrazňuje predseda poroty Ľuboš Fellner. "Vybudovať takýto biznis na Slovensku - to je naozaj obdivuhodné," s uznaním dodáva organizátor ankety Stan Jakubek.

47-ročný rodák zo Skalice, bývalý učiteľ matematiky a zemepisu za asi dvadsať rokov podnikania dotiahol svoju firmu na absolútny vrchol. "Naozaj, toto nie je o peniazoch, toto je zážitok, " povedal po slávnostnom vyhlásení ankety Vladimír Levársky.

Najlepší podnikateľ Slovenska postúpil do celosvetového finále

Meno najlepšieho podnikateľa na Slovensku je teda už známe. Jeho boj sa ale ešte neskončil. Víťaz slovenského kola totiž postupuje do celosvetového finále v Monte Carle. A tam bude konkurencia tvrdá. Jeho konkurentmi budú totiž najlepší biznismeni z celého sveta.

Jeho láskou je aj futbal

Veľkou láskou Vladimíra Levárskeho je aj šport a predovšetkým futbal. Je majiteľom výrazne napredujúceho klubu FK Senica, ktorý pod jeho vedením skončil vlani na štvrtom a pred dvoma rokmi dokonca na výbornom druhom mieste. V zime sa Vladimír Levársky podujal zrekonštruovať aj štadión. Nové tribúny už naznačujú, že na Záhorí vyrastá útulný futbalový stánok.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy