Skoro jasno
22°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Falošný lekár zohavil dievča. Zadok jej napichal chemikáliami!
Zdielať na
Zahraničie

Falošný lekár zohavil dievča. Zadok jej napichal chemikáliami!

Túžila po krásnej postave, dopadlo to však ako v horore! Pofidérny lekár mladú ženu nielen znetvoril, ale aj takmer zabil. Vyšetrovatelia zistili, že muž bez lekárskej licencie, napumpoval ženu najrôznejšími chemikáliami a dal si za to ešte zaplatiť...

Chemikálie z domácej dielne - toto je vražedný mix, ktorý injekčne mladej žene napichal do pozadia muž vydávajúci sa za lekára. Za skášľujúci zákrok zaplatila Američanka nemalé peniaze.



"Dohodli sa na sume 700 dolárov za vylepšené pozadie. Po krátkom čase na ženu doľahla neznesiteľná bolesť, z brucha vystreľovala do celého tela. Vedela, že niečo nebude v poriadku," hovorí policajt Bill Bamford.

Nebezpečnú procedúru muž vykonal vo svojom dome v Miami. Mladej žene, ktorá chcela zagulatenie a spevnenie pozadia naordinoval zmes lepidla, cementu a minerálneho oleja. Pacientka skončila v nemocnici.

Okrem bolestí ju trápi aj masívna infekcia. Floridskí policajti po záhadnom lekárovi okamžite začali pátrať. Až po zatknutí zistili, že nemá žiadnu lekársku licenciu. 

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy