Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dievčatko (2) prešli dve autá, nikto si ho nevšímal!
Zdielať na

Dievčatko (2) prešli dve autá, nikto si ho nevšímal!

Nasledujúca reportáž nielen šokuje, ale aj desí. Na záberoch z bezpečnostnej kamery vidno dopravnú nehodu, pri ktorej pod kolesami dodávky skončilo len dvojročné dievčatko. Dych však ešte viac vyráža fakt, že krvácajúce dieťaťa ľudia obchádzali, akoby sa nič nestalo. Nasledujúce zábery nie sú vhodné pre citlivejšie povahy.

Nad zábermi z bezpečnostnej kamery v čínskom meste Fošan ostáva rozum stáť. Po dieťatku totiž prešli až dve autá! Naviac okolo krvácajúceho telíčka prechádzalo množstvo ľudí bez povšimnutia! Malej Číňanke Wang Yue pomohla až v poradí 19-ta okoloidúca. Tá ju zverila do rúk matky, imigrantky z vidieka. Dcérku okamžite hospitalizovali a je v kóme. A to nie je všetko!

Chladné jednanie vinného šoféra

Polícia vodičov oboch áut zatkla. Jeden z nich sa snaží vyriešiť vec mimosúdne. "Chcel odo mňa číslo účtu, aby mi poslal nejaké peniaze. S chladnou tvárou mi povedal, že to neurobil zámerne, že by sa sám neudal, lebo nechce ísť do väzenia," hovorí zhrozený otec.

Morálka v spoločnosti upadá

Zábery vyvolali v čínskej spoločnosti veľké pohoršenie nad úpadkom morálky. Otázniky totiž visia aj nad okoloidúcimi, ktorí si dieťa nevšímali. Mnohí vodiči zrazených chodcov radšej zabijú, aby im nemuseli platiť odškodné.

Radšej zaplatiť mŕtvemu než živému!

"Nikto ma nevidel, tak som dupol na plyn. Nechcem ísť do väzenia. Ak zomrie, zaplatím len 1500 dolárov, ak prežije, bude ma to stáť minimálne desaťkrát viac," hovorí vodič dodávky. Oškodného sa boja aj okoloidúci - mnohých dobrodincov totiž čínske súdy poslali do väzenia a obetiam nehôd museli platiť vysoké sumy...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy