Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Šokujúca fotografia Jacka! Takto vyzeral tesne po smrti
Zdielať na

Šokujúca fotografia Jacka! Takto vyzeral tesne po smrti

V Spojených štátoch v utorok začal proces s lekárom Conradom Murrayom, ktorý je obvinený z neumyselného zabitia speváka Michaela Jacksona. Popovej hviezde mal podať smrteľnú dávku anestetika propofolu. Teraz bol konfrontovaný s odstrašujúcou fotografiou mŕtveho speváka.

Súdneho pojednávania sa takiež zúčastnila Jackova najbližšia rodina - sestra Janet, mama Katherine, či otec Joe. Pred budovou postávalo množstvo fanúšikov. Podľa obžaloby sa Murray dopustil zločinu, keď 25. júna 2009 podal spevákovi propofol. Ten bol pre neho smrteľný. Hrozia mu za to 4 roky basy. Lekár vinu naďalej odmieta.

Michael Jackson, posmrtná fotografia

SPLASHNEWS

Nestihol zavrieť ani oči

"Zomrel tak rýchlo, že ani nestihol zavrieť oči," tvrdí obhajoba. Obžaloba má však na celú vec iný názor - "Michael Jackson svoj život vložil do rúk Conrada Murraya. A to ho stálo život." Lekár mu údajne objednával propofol aj vtedy, keď vedel, že spevák na jeho požitie nemá dostatok psychických a ani fyzických síl. Má to dokázať aj nahrávka z 10. mája 2009, na ktorej hovorí spevák z cesty.

Murray telefonoval čašníčke

Prokuratúra ale tvrdí, že Murray nemal Jacksonovi podať tak silnú dávku, ktorá ho napokon zabila. Navyše vraj zavolal pomoc príliš neskoro.

Podľa vyšetrovateľov telefonoval v čase Jacksonovho úmrtia so servírkou, ktorú poznal z reštaurácie v Houstone. A to 11 minút. Rozhovor skončil až v momente, keď zistil, že kráľ popu nežije...

Ako prvý vypovedal na súde Kenneth Ortega. Muž, ktorý mal na starosti Jackov veľký comeback. Bohužiaľ, spevák sa ho už nedožil...

Súvisiace články

Najčítanejšie správy