Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Dosť drsné parkovanie. Starenka v cadillacu vpálila do obchodu!
Zdielať na

Dosť drsné parkovanie. Starenka v cadillacu vpálila do obchodu!

Predstavte si, že nakupuje v obchode a poza chrbát vám v plnej rýchlosti prefičí auto. Máte pravdu, je to riadna sprostosť, ale nereálne to veru nie. Svedčí o tom aj prípad z utorňajšieho večera.

Nakupujúci v jednom z cyklistických obchodov v kalifornskom meste Mission Viejo to totiž zažili na vlastnej koži. A veru, mali z pekla šťastie, pretože 85-ročná starenka to na svojom cadillacu napálila cez výklad do obchodu v plnej rýchlosti.

Na záberoch bezpečnostnej kamery predajne je jasne vidieť, že muža a ženu, ktorí stáli pri pulte, auto v plnej rýchlosti minulo iba o chlp! A aj to museli bleskovo uskočiť! Žena dokonca s ortézou na kolene a o barlách. Rozbehnutý automobil zastavila až zadná stena predajne.

Ako sa to mohlo stať? Babička sa snažila zaparkovať na mieste pre invalidov, ale omylom šliapla miesto brzdy na plyn a auto vyrazilo priamo do obchodu.

Traja ľahko zranení, škoda 60 tisíc dolárov

Kusy skla a rozbitého tovaru lietali na všetky strany, akoby zázrakom sa nikto vážne nezranil. Traja ľudia vyviazli s ľahšími zraneniami. Dvaja sa porezali o sklo a tretí si poranil koleno. Babke-šoférke a ani jej vnučke, ktorá sedela na mieste spolujazdca, sa nič nestalo.

Škodu v obchode vyčísli na 30 tisíc dolárov, babka zničila aj tovar v hodnote ďalších 30 tisíc. Ako však napísal denník Minneapolis Star, majitelia otvorili obchod hneď na ďalší deň po incidente.

youtube

Súvisiace články

Najčítanejšie správy