Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Konečne šťastná Beňová? Rakovina ju len tak nezlomí...
Zdielať na

Konečne šťastná Beňová? Rakovina ju len tak nezlomí...

Po polroku kolega Richard Juriš opäť vyspovedal v Štrasburgu europoslankyňu Moniku Flašíkovú-Beňovú, či náhodou neoľutovala svoje rozhodnutie dať si tetovanie. To má pre ňu nielen okrasnú hodnotu. Pomáha jej aj v osobnom živote a zrazu rakovina nad jej manželom nemá žiadnu moc!

"Hodnotím to pozitívne. Stane sa mi občas, že to skúšajú ľudia, aby sa presvedčili či je pravé," prezradila europoslankyňa. Napriek tomu si ho bude musieť na jeseň pretetovať, pretože jeho trvácnosť je trošku obmedzená. 

Podľa nej má ochranné účinky. Nielenže jej pomohlo preklenúť ťažké obdobie, keď jej manželovi Fedorovi Flašíkovi lekári diagnostikovali rakovinu lymfatických uzlín, pomáha jej aj pracovne.

"Máme teraz v európskom parlamente super atmosféru, mám najväčšiu parlamentnú správu ako spravodajkyňa, dnes k nej máme sedenie a veľmi sa ňan teším," vysvetlila.

Beňavá má s rakovinou bohaté skúsenosti. Teda, nie osobne, ale na rakovinu mozgu zomrela v roku 2009 jej mama Zlatica Vallettová a päť rokov predtým zahynul kvôli nádoru na žlčníku a poškodenému pankreasu jej vtedajší manžel Martin Beňo.

Monika Flašíková Beňová - europarlament

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy