Jasno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Raper (17) na ihrisku brutálne pobodal 3 deti
Zdielať na
Zahraničie

Raper (17) na ihrisku brutálne pobodal 3 deti

Zdroj: TV JOJ/ilustračné

Najskôr na internete zverejňoval násilnícke piesne, potom sa pokúsil o viacnásobnú vraždu. Po rozchode s frajerkou si to mladý raper (17) namieril na ihrisko, kde začal surovo bodať deti obrovským nožom. Za hororový útok mu hrozí výnimočný trest.

Prípad, ktorý šokoval aj skúsených policajtov sa odohral na jednom z ostravských detských ihrísk minulý rok v novembri. Mladíkovi však agresivita prerastala cez hlavu už dávno predtým. Na internete uverejňoval svoj rap, ktorý bol plný násilia. Potom však prišiel v jeho živote zlom.

Po tom, čo mu dala jeho priateľka "kopačky", sa zašiel poriadne posilniť alkoholom. Opitý si to vzápätí namieril na ihrisko, kde začal bodať všetky deti, ktoré mu prišli pod ruku. Dvom z troch chlapcov spôsobil také zavážné zranenia, že by bez pomoci lekárov zomreli. Osemročný chlapec napríklad dostal až 12 bodných rán. 

Mladého rapera zatkli pár chvíľ po brutálnom útoku. Ráno prišiel na proces na ostravský krajský súd. Obžalovanému hrozí výnimočný trest, čo pre mladistvého znamená päť až desať rokov basy.

 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy