Jasno
21°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Toto je 5 najlepšie platených modeliek. V plavkách...
Zdielať na
Zahraničie

Toto je 5 najlepšie platených modeliek. V plavkách...

Americký magazín Forbes zverejnil rebríček najlepšie platených topmodeliek sveta. Tá najlepšia zarába 45 miliónov dolárov.

Na prvom mieste v rebríčku sa objavila brazílska supermodelka Giselle Bündchen, ktorá aj po pôrode stále ukazuje super vyformované telo. Brazílčanka Bola tvárou aj značky Victoria Secret.

Druhou naj modelkou sveta je Heidi Klum. Nemecká topmodelka je manželkou britského speváka Seala, s ktorým má tri deti. Najstaršia dcéra pochádza zo vzťahu s talianskym podnikateľom Flaviom Briatorem. Klum sa v súčasnosti stále prezentuje na mólach a v televízií. Ročne si privyrobí o 20 miliónov dolárov.

Treticu najlepšie platených modeliek uzatvára britská modelka Kate Moss. Stala sa tvárou mnohých slávnych kozmetických a odevných značiek. Do povedomia ľudí sa dostala nielen vďaka svojej kráse, ale aj vďaka vzťahu s americkým hercom Johnnym Deepom. Život po boku speváka Peta Dohertyho ju zase priviedol k užívaniu kokaínu. Podľa jej známych britská topmodelka šňupala prvú ligu. Kate Moss si ročne zarobí 13,5 milióna dolárov. 

TOP 5 najlepšie platených modeliek

Giselle Bündchen 40 miliónov dolárov

Heidi Klum 20 miliónov dolárov

Kate Moss 13,5 miliónov dolárov

Adriana Lima 8 miliónov dolárov

Alessandra Ambrosio 5 miliónov dolárov

splash news

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy