Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
V Rakúsku vytiahli z rieky telo mladej Slovenky!
Zdielať na

V Rakúsku vytiahli z rieky telo mladej Slovenky!

Našli ju mŕtvu. Hovoríme o mladej mamičke, ktorá dlhé roky pracovala ako opatrovateľka starých ľudí v Rakúsku. Jej bezvládne telo vytiahli policajti z rieky v Salzburgu.

Polícia pátrala po 35-ročnej Petre už niekoľko dní. Nezvestnosť mladej Slovenky nahlásil jej priateľ, pretože sa mu už dlhší čas neozývala. 

Všetky osobné veci ako je notebook, peňaženka či platobné karty nechala u starenky. Tie má momentálne v úschove polícia, pretože celý prípad je naďalej v štádiu vyšetrovania.

Podľa našich informácií Petra pracovala v Rakúsku ako ošetrovateľka niekoľko rokov. Jej okolie je z jej smrti šokované, vraj nemala žiadne problémy.

Niektorí neprajníci však špekujulú, či náhodou nemôže za jej smrť mladší priateľ. Podľa niektorých sa k Petre správal agresívne. Rakúska polícia nechce k prípadu poskytnúť ďalšie informácie. Zatiaľ sa nevie či zomrela prirodzenou smrťou alebo ju niekto zavraždil.

Nezvestná bola od 14. februára. Pátrala po nej aj slovenská polícia, ktorá o tom médiá neinformovala. V súčasnosti spolupracuje s Rakúšanmi. Presnú príčinu smrti určí až súdna pitva.

Mŕtva Slovenka, matka dvoch detí, Rakúsko, rieka

TV JOJ

Najčítanejšie správy