Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Video hrôzy! Do ľudí vrazil mikrobus, 20 mŕtvych
Zdielať na

Video hrôzy! Do ľudí vrazil mikrobus, 20 mŕtvych

V centre mesta došlo k príšernému masakru. Do nič netušiacich ľudí zrazu bez akéhokoľvek brzdenia vrazil biely mikrobus. Zábery hrôzy sa podarilo nakrútiť amatérskemu kameramanovi. Upozorňujeme, že video nie je vhodné pre maloletých divákov!

Všetko sa udialo počas protivládnej demonštrácie v rozbúrenom Egypte. Skupinka protestujúcich dopadla veľmi zle. Z ničoho nič sa na nich vyrútil biely mikrobus. Celý masaker nahral na kameru jeden z náhodných svedkov. 

Na záberoch vidno ako do davu v plnej rýchlosti vrazí. Vozidlo údajne malo poznávacie značky Spojených štátov a patrí americkej ambasáde v Káhire. Autor záberov tvrdí, že o život prišlo zhruba 20 osôb a asi desiatka ľudí sa zranila. 

V Egypte došlo aj k ďalšiemu neobvyklému činu. Reportér nemeckej stanice CDF musel urýchlene skončiť vysielanie. "Ospravedlňte ma, prosím. Práve sme boli zameraní laserom a myslím si, že je to dosť riskantné," šokovaný povedal divákom. Jeho kolegyňa v štúdiu s ním následne prerušila spojenie, aby sa mohli dostať do bezpečia.

youtube

youtube

Súvisiace články

Najčítanejšie správy