Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Unesená a roky držaná v garáži zažívala peklo. Podozrivý je americký reper
Zdielať na

Unesená a roky držaná v garáži zažívala peklo. Podozrivý je americký reper

HOUSTON/TEXAS / 52-ročného realitného makléra a príležitostného repera, známeho pod prezývkou Zmija, zadržali v Houstone. Muž je podozrivý z toho, že uniesol a celé roky zadržiaval ženu proti jej vôli.

Lee Carter, alebo ako si vraví pred svojim obecenstvom - Zmija. 52-ročný muž, ktorého policajti zadržali pre podozrenie zo spáchania takých zločinov, že sudca nechal pre istotu vyprázdniť súdnu sieň skôr, než ich začal čítať. "Toto nevymyslíte, to sa nechce človeku ani veriť," hovorí Carterov sused, podľa ktorého všetci naokolo tušili, že sa v dome deje niečo nekalé.

Muž podľa obžaloby pred takmer piatimi rokmi zastavil na ulici pri žobrajúcej tehotnej žene. Ponúkol sa, že jej pomôže, naložil ju do auta a odviezol k sebe domov. Tam ju zavrel do garáže a celé roky opakovane sexuálne zneužíval, dával jej drogy proti jej vôli a odmietal ju pustiť na slobodu. Opakovane skončila aj v nemocnici.

Snažila sa utiecť

Keď ju však lekári dali do poriadku, Carter ju vraj zase naložil do auta a odviezol späť k sebe domov. Po opakovaných pokusoch o útek jej navyše zadebnil okno. Až v apríli minulého roka bola pri zmysloch natoľko, že dokázala v nestráženej chvíli kontaktovať policajtov. "Prišli vtedy aj ku mne, zaklopali na dvere a pýtali sa, či som si niečo zvláštne nevšimol. Že zo susedného domu dostali volanie o pomoc," opísal sused Jedediah Beights.

Podľa súdnych dokumentov bola žena v zúboženom stave. Nesprchovala sa vraj dva mesiace, bola neuveriteľne zanedbaná a špinavá a vážila len niečo málo cez tridsať kíl. Z vyšetrovania vyplynulo, že ju Carter kŕmil čipsami. Keď chcela ujsť, nanútil jej kokaín. Kde sa žena nachádza v tejto chvíli nie je známe. Cartera sa však napokon podarilo zaistiť. Súd mu krátko nato vymeral kauciu vo výške stotisíc dolárov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy