Jasno
13°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Kuchára Jožka, ktorý mal vyrezať partnerke srdce, obvinili. Hrozí mu výnimočný trest
Zdielať na

Kuchára Jožka, ktorý mal vyrezať partnerke srdce, obvinili. Hrozí mu výnimočný trest

BRATISLAVA / Z basy sa už nikdy nemusí dostať. Jozefa, ktorý mal brutálne zavraždiť Patríciu, obvinili. Nebohá bola po šialenom vyčíňaní na nepoznanie. Z tela svojej partnerky mal vyrezať srdce aj s ďalšími orgánmi. Televízii Joj sa podarilo nakrútiť exkluzívne zábery, ako v noci obvineného kukláči priviezli na miesto činu.

 Po masakri v byte sa Kuchár Jožko dal na útek. Policajtom sa schovával hodiny. Tí ho nakoniec našli ukrytého v pivnici v bratislavskom Ružinove. Večer ho doviezli kukláči naspäť na miesto činu. V byte strávil spoločne s vyšetrovateľmi niekoľko hodín. Takto ho s putami na rukách a v sprievode ozbrojených policajtov okolo 9-tej naložili do policajnej dodávky a odviezli na Krajskú Kriminálku, kde strávil noc za mrežami. Susedia medzi tým pred bytovkou zapálili sviečky.

Susedia sú z vraždy zdesení

"Strávil som noc u priateľky, pretože ma nepustili do bytu," priznal sused. Patrícia a Jozef bývali v byte na treťom poschodí spoločne. Dnes je už zapečatený. Rozprávali sme sa aj so susedmi. Z toho, čo sa stalo, sú doslova zdesení. "Jemu muselo prepnúť," povedala ďalšia susedka. "Bolo ich počuť cez stenu, väčšinou on bol vulgárny. Ona naňho kričala, nech na ňu nehučí," uviedol sused. Susedia zároveň tvrdia, že Patrícia bola nekonfliktná. Za ich správanie sa dokonca často ospravedlňovala. Podľa ich slov hovorila, že majú takú "taliansku domácnosť."

"Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave vzniesol po vykonaní potrebných procesných úkonov obvinenie z trestného činu vraždy podľa § 145 ods. 2 zákona 300/2005 Z. z. Trestného zákona 47-ročnému Jozefovi H. z Bratislavy," informoval hovorca KR PZ Bratislava Michal Szeiff. 

Obvinenému hrozí doživotie

Kuchár Jožko maj svoju priateľku brutálne popraviť ešte vo štvrtok 4. januára. Svojej tete mal podľa našich informácií napísať správu o tom, čo sa stalo, a že plánuje si sám zobrať život. Policajti potom prišli do bytu, kde v posteli ležalo zakryté telo dekou, na ktorej bol položený pas. Nebohá mala vyrezané srdce aj s ďalšími orgánmi, ktoré boli pohodené v kýbli. Odrezanú mala aj časť tváre a stehna. 

V tejto súvislosti bol na obvineného spracovaný návrh k väzobnému stíhaniu. Jozef sa za túto brutálnu vraždu už z basy nikdy nemusí dostať na slobodu. Hrozí mu totiž až doživotie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy