Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Brutálna smrť v Bratislave. Žena mala mať vyrezané srdce a orgány hodené vo vedre
Zdielať na

Brutálna smrť v Bratislave. Žena mala mať vyrezané srdce a orgány hodené vo vedre

Zdroj: TV JOJ

BRATISLAVA / Policajti našli v byte na Prievozskej ulici v Bratislave telo 48-ročnej ženy v hrôzostrašnom stave. Mala mať vyrezané srdce a rozrezané telo na niekoľko častí. Prikrytá mala byť dekou a pri sebe mala mať pas. Hlavným podozrivým má byť práve jej priateľ, ktorý mal po brutálnom čine utiecť a schovávať sa.

V popoludňajších hodinách boli policajti privolaní na Prievozskú ulicu, kde sa mala nachádzať žena bez známok života. V byte na treťom poschodí nález potvrdili. Svedkovia, ktorí vošli do bytu a uvideli miesto činu, zostali zhrození. Srdce 48 ročnej ženy malo byť podľa informácii TV JOJ mimo tela. Žena mala mať vyrezané ľavé líce, hrudník a stehno. Vo vedre, ktoré bolo položené pri nej sa mali nachádzať orgány. Telo malo byť zakryté dekou, na ktorej sa mal nachádzať britský pas. 

"Dnes v popoludňajších hodinách sme prijali na operačné stredisko Záchrannej zdravotnej služby hlásenie polície ohľadom nálezu mŕtveho ženského tela vo veku 48 rokov na Prievozskej ulici. Na miesto sme vyslali obhliadajúceho lekára," uviedol MUDr. Martin Balko, lekár OS ZZS. 

Často sa hádali

Policajti vstup do budovy strážili, a vchodové dvere boli opáskované. Kontrolovali kto do bytovky vchádza, a kto vychádza. Kriminálka bola na mieste aj počas dnešného dňa. V okolí hľadali dôkazy. Prešli aj kamerové záznamy z okolitých budov, ako napríklad z pumpy, ktorá je oproti. Podľa informácii TV JOJ mali na záberoch vidieť muža, ktorý v noci z utorka na stredu prešiel cez štvorprúdovku smerom k pumpe. Tu sa mal oprieť o budovu, na ktorej zostal fľak od krvi. Tento muž mal byť práve priateľ mŕtvej ženy. Oboch susedia poznali, z toho čo sa stalo sú zhrození.

Svoju úlohu mohol zohrať aj alkohol. Bola podľa nich len otázka času, kedy sa niečo podobné stane. Z bytu sa mali často ozývať hádky a krik. "Ja som ich na schodoch často stretávala. Furt jeden druhého podopierali, lebo väčšinou alkohol, tam fungoval alkohol," opísala suseda. Podľa susedov sa daná žena volá Patrícia. Opísali ju ako veľmi milú ženu vždy ochotnú pomôcť.

Práve 47-ročný priateľ nebohej sa stal v prípade podozrivým. Podľa informácii TV JOJ mal poslať svojej príbuznej správu, že sa ide zabiť a približne o pol siedmej mal podľa našich informácii s niekým telefonovať. Polícia v nočných hodinách vyhlásila pátranie po Jozefovi. Ten mal byť údajne priateľ zavraždenej Patrície. Dnes v popoludňajších hodinách ho polícia zadržala.

Polícia ho našla v pivnici

"Vďaka dôslednej operatívno-pátracej činnosti sa policajtom podarilo ho v priebehu dnešného popoludnia zadržať osobu, ktorá je dôvodne podozrivá," uviedol Michal Szeiff, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. Na polícii sa neprihlásil sám. Chytili ho ako sa schovával v pivničných priestoroch v bratislavskom Ružinove. Odtiaľ ho policajti previezli na Krajské riaditeľstvo Policajného zboru, kde ho čaká výsluch. Jozef sa na internetovej stránke predstavuje ako "Kuchár Jožko". Ponúka varenie doma, alebo na rôznych podujatiach. Začalo sa trestné stíhanie vo veci trestného činu vraždy. 

"No ja som úplne vyšinutá z toho. To by som neočakávala. Takto brutálne, ešte v nejakom afekte trebárs! Jemu muselo prepnúť. Ja som úplne vedľa," dodala suseda. V najbližšej dobe by mohlo padnúť obvinenie. Na rade bude zrejme aj obhliadka bytu a rekonštrukcia celej situácie práve so zadržaným mužom. 

Videá paneláku, v ktorom sa čin udial:

​Príchod kriminalistických technikov:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy