Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Tragický osud mladej ženy. Bola nájdená mŕtva v garáži letiska
Zdielať na

Tragický osud mladej ženy. Bola nájdená mŕtva v garáži letiska

BOSTON / Ešte v pondelok ráno si kolegovia mysleli, že zaspala či ochorela - neprišla totiž do práce. No nereagovala ani na správy, ani na telefonáty a u nej doma taktiež nikto neotváral. Hodiny pribúdali a tak o zmiznutí mladej ženy informovali políciu a vyvesili plagáty. Jej telo našli v garáži letiska.

Margret Mbitu už živú nenašli. Jej telo objavili v aute jej partnera, ktoré bolo zaparkované na letisku v Bostone. Mladá žena bola dobodaná a jej pozostatky vrah pohodil do kufra vozidla. "Som z toho úplne zničená," uviedla známa obete.

Rodina aj priatelia nerozumejú ako sa mladej žene čosi také mohlo stať. mladá žena bola veľmi obľúbená a milá. "Maggie nám bola veľmi blízka. Moje dve dcéry ju zbožňovali, pre mňa bola ako ďalšia dcéra. Milšiu osobu som nepoznala," dodala známa obete.

Polícia teraz pátra po jej 40-ročnom priateľovi, ktorý zrejme krátko po vražde Spojené štáty opustil. "Vyzerá to ako premyslená a naplánovaná vražda. Odísť na letisko, spáchať zločin, nasadnúť do lietadla a ujsť," objasnila Jennifer Conffindaffer, bývalá špeciálna agentka FBI.

Páchateľ podľa vyšetrovateľov odletel do Kene. Úrady už zrejme komunikujú s tamojšími vyšetrovateľmi, aby ho vypátrali a vydali do Spojených štátov. "USA má s Keňou podpísanú vzájomnú dohodu o vydávaní páchateľov, takže úrady budú spolupracovať," dodala Conffindaffer.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy