Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Po návrate z dovolenky našla žena svoj dom zbúraný. Robotníci si pomýlili adresu
Zdielať na

Po návrate z dovolenky našla žena svoj dom zbúraný. Robotníci si pomýlili adresu

Zdroj: TASR

ATLANTA / Po návrate z dovolenky čakalo Američanku Susan Hodgsonovú niečo, čo by sa jej nesnívalo ani v najhoršom sne. Svoj dom našla kvôli pochybeniu robotníkov zbúraný. Informoval o tom portál TN.cz

Susan Hodgsonová si užívala pokojnú dovolenku, keď ju podľa portálu TN.cz vyrušil nečakaný telefonát od susedky. Tá jej položila netradičnú otázku - či niekoho najala, aby zbúral jej dom. K domu Susan totiž prišli robotníci, ktorí začali pracovať na demolácii. Keď sa susedka išla presvedčiť, či vedia, čo robia, povedali jej, nech si hľadí svoje, uviedol portál The Guardian.

Následne poslala Susan svojho príbuzného, aby išiel preveriť situáciu. Demolační pracovníci síce mali povolenie na zbúranie, avšak na inej adrese. Keď to zistili, bolo už neskoro.

Po návrate z dovolenky našla Susan zo svojho domu už len hromadu trosiek. "Bývala som tam 15 rokov. Ten dom bol vždy obývaný, zaplatený, mal pokosený trávnik, predzáhradka bola čistá. Dane sú zaplatené a všetko bolo v poriadku. Nebol tam žiadny náznak toho, že ten dom je pripravený na demoláciu," sťažovala si Susan v rozhovore s agentúrou AP.

Firma You Call It We Haul It, ktorá bola aktérom demolácie, na sťažnosť Susan zatiaľ nereagovala. Svoje pochybenie však údajne vyšetrujú. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy