Zatiahnuté
11°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Vodca Čečenska je údajne v kritickom stave. Upadol do kómy
Zdielať na

Vodca Čečenska je údajne v kritickom stave. Upadol do kómy

ČEČENSKO / Vodca Čečenska Ramzan Kadyrov je podľa ukrajinskej vojenskej spravodajskej služby v kritickom stave. Zástupca ukrajinského oddelenia vojenskej spravodajskej služby Andriy Yusov, ktorý ako prvý informoval o správach, tvrdil, že informácie potvrdzujú rôzne zdroje v lekárskych a politických kruhoch.

Vodca Čečenska Ramzan Kadyrov je podľa ukrajinskej vojenskej spravodajskej služby v kritickom stave. "Informácie potvrdzujú rôzne zdroje v lekárskych a politických kruhoch," povedal zástupca ukrajinského oddelenia vojenskej spravodajskej služby Andriy, ktorý ako prvý informoval o správach.

"Existuje informácia, že vojnový zločinec Kadyrov je vo vážnom stave a choroby, ktoré tam boli, sa zhoršili a spôsobili taký vážny stav," opísal Yusov.

"Jeho zhoršené zdravie nie je spôsobené zranením," dodal Yusov. "Nie je to o zraneniach. Ďalšie podrobnosti si vyžadujú dodatočné objasnenie. Už dlho je chorý a hovoríme o systémových zdravotných problémoch. V posledných dňoch bol vo vážnom stave," doplnil na záver Yusov. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy