Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Znásilnil tínedžerku pred očami jej rodičov!
Zdielať na
Zahraničie

Znásilnil tínedžerku pred očami jej rodičov!

Zdroj: Právo/Patrik Biskup

Antonín (28) znásilnil sedemnásťročné dievča priamo pred očami jej rodičov!

Čech Antonín Zigmund sa neštítil surovo znásilniť tínedžerku, keď sa na celý horor dívali jej vlastní rodičia. Tí nedokázali zasiahnuť, obidvaja utrpeli mozgovú obrnu a majú problémy s pohyblivosťou. Otec sa však z posledných síl pokúšal násilníka zastaviť, no ten ho pritom pobodal nožom!

K tejto len ťažko uveriteľnej dráme došlo 29. októbra v jednom z bytov v Plzni. Dievča násilník poznal podľa noviniek.cz už od detstva, v ten deň na ňu narazil v nákupnom stredisku. Potom sa rozlúčili, no večer sa za ňou opäť vybral. Keď zazvonil na dvere, otvoril mu jej otec.

Potom začali nečakané chvíle hrôzy. Zigmund sa násilne dostal dnu a v byte zbil otca dievčiny. Potom sa vrhol na ich dcéru, ktorú priamo pred nimi znásilnil.

Rodičia, keďže majú problémy s pohyblivosťou, tomu nedokázali zabrániť. Otca navyše útočník tri razy surovo bodol nožom. "Je to neopísateľný pocit, keď sa pozeráte na to, ako ubližujú vášmu dieťaťu a nemôžete mu pomôcť. Pokojne by som aj zomrel," povedal denníku Právo.

Keď sa otcovi napokon podarilo privolať pomoc, Zigmund zobral nohy na plecia. Vonku sa pokúšal skryť medzi autami, to sa mu však nepodarilo a našla ho polícia.

Antonína Zigmunda poslal Krajský súd v Plzni v piatok za jeho drastické konanie na dvanásť rokov za mreže. Podľa noviniek.cz ho pritom pred dvoma rokmi súd podmienečne prepustil z väzenia, kde si odpykával trest za lúpeže.

Zdielať na

Najčítanejšie správy