Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Horor v detských jasliach!
Zdielať na
Zahraničie

Horor v detských jasliach!

Zdroj: MundoZeli/ilustračné

Deti museli jesť zvratky a tváričky si natierať vlastnými výkalmi

Na prvý pohľad úplná idylka – deti, hrajúce sa na ihrisku pred bielou vilkou  na vŕšku v Dolnom Sasku, v ktorej sídlia detské jasle Lienka. Ich útroby sa však stali svedkami desivých skutočností.

Obvineniu z týrania a ponižovania malých chlapcov a dievčat čelia dve učiteľky, ktoré sa zanedlho budú zo svojich otrasných činov zodpovedať pred súdom.

Vychovávateľky Ramona R. (53) a Ilona S. (48) sú obvinené z opakovaných fyzických útokov, nútenia konzumovať „jedlo“, ktoré už raz prešlo tráviacim traktom a toto všetko vykonávali na deťoch vo veku od jedného do troch rokov.

Katrin S.(39),  ktorá v tomto zariadení pracovala na polovičný úväzok, na polícii uviedla, že našla chlapčeka s mokrými vlasmi. Vzala ho za Ramonou R., aby jej vysvetlila, čo to má znamenať. Tá jej odpovedala, že chlapček sa pos*al a tak ho za trest prinútila, aby si natrel výkal na tvár. Potom ho umyla.

Podľa Katrin Ramona na deti neprimerane vrieskala. Keď deti plakali, nikto ich nesmel vziať do náručia, aby ich utíšil. Deti boli nútené jesť aj keď nevládali a keď jedlo prijaté nasilu vyvrátili, museli ho skonzumovať ešte raz. 

Ramona a Ilona sa zatiaľ k obvineniam voči ich osobám nevyjadrili. Ak ich súd uzná vinnými, dostanú 5 rokov za mrežami. 

Informácia sa objavila na internetovom portáli bild.de

Zdielať na

Najčítanejšie správy