Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Deťom sa splnil sen: Stretli sa s Christianom Ronaldom
Zdielať na

Deťom sa splnil sen: Stretli sa s Christianom Ronaldom

MANCHESTER / Skupina malých slovenských fanúšikov sa stretla s futbalistom Cristianom Ronaldom. Táto možnosť sa im naskytla vďaka dobrým skutkom a skvelým školským výsledkom.

V tréningovom centre sa deti zo Slovenska stretli s hráčmi Manchestru United, okrem Cristiana Ronalda ich milo prekvapil aj Nemanja Matić. Deti sa s tímom odfotili, strávili spolu príjemný čas a mohli sledovať aj priebeh tréningu. 

Fanúšikovia si pozreli aj zápas

Old Trafford je štadión Manchestru United, ktorý prezývajú aj divadlom snov. Názov nemôže byť presnejší, pretože práve tam sa splnilo 30 detských snov. Nemanja Matić spomedzi všetkých prítomných zamával po zápase práve slovenským fanúšikom. Nasledovalo ešte jedno príjemné prekvapenie, Nemanja prišiel hneď po zápase za deťmi.

Nemanja začínal s futbalom v Košiciach. "Hral som v malej dedine, nemali sme ani lopty, ani kopačky a teraz som tu. Všetko je možné, len musíte veriť a pracovať na sebe," vyjadril sa Nemanja. Taktiež ich navštívil Martin Šviderský, ktorý hrá v Manchestri medzi mladšími už štyri roky. "Je to ťažkou prácou, veľa hodín strávených na tréningu a ide hlavne o obetu," potvrdzuje Martin. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy