Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Ďalší zvrat v prípade nezvestnej Maddie. Polícia zadržala muža, ktorý mal jej fotografie
Zdielať na

Ďalší zvrat v prípade nezvestnej Maddie. Polícia zadržala muža, ktorý mal jej fotografie

Archívna reportáž

ÍRSKO / Ubehlo 14 rokov od zmiznutia trojročnej Maddie McCannovej. Dievčatko sa stratilo ešte v roku 2007 počas dovolenky s rodičmi. Odvtedy po nej pátra polícia a rodičia. Teraz v prípade nastal posun, polícia našla fotky malej Maddie v dome neznámeho muža v Írsku.

Unilad uvádza, že polícia dostala anonymný tip na neznámeho muža v Írsku. Po tomto udaní polícia prehľadala pozemok domu aj interiér, kde našla fotografie nezvestného dievčatka. Tento nález posunula miestna polícia Interpolu, ktorý preveroval muža. Interpol dospel k záveru, že tento muž nemá žiadnu spojitosť s Maddie a v čase jej zmiznutia sa nenachádzal v Portugalsku. 

Prítomnosť fotiek malej Maddie v dome vysvetlila až osoba, ktorá s mužom býva v spoločnej domácnosti. Polícia sa ale rozhodla túto výpoveď nezverejniť. Aj napriek falošnému poplachu, polícia muža zatkla a v tomto prípade urobila všetky potrebné kroky. Vyšetrovatelia mali obavy, že muž by sa pokúsil dôkazy zničiť. Po dôkladnom vyšetrovaní a zadržaní počítača bol muž prepustený. Polícia nenašla žiadnu spojitosť medzi mužom a nezvestnou Maddie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy