Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
V Tatrách nakrútili dôkaz o existencii yetiho!
Zdielať na
Zahraničie

V Tatrách nakrútili dôkaz o existencii yetiho!

Mladý Poliak verí, že v Tatrách nakrútil yetiho

Keď si 27-ročný mladík Piotr Kowalski zašiel na túru do poľských Tatier ešte nevedel, ako to celé skončí. Po krátkom šliapaní v náročnom teréne však zostal v obrovskom šoku!

Piotr si chcel práve na kameru nakrútiť okolitú prírodu, keď sa stalo niečo nateraz len ťažko vysvetliteľné. Objektívom podľa jeho slov náhodou nakrátko zachytil chlpatého giganta, ktorý sa ukrýval medzi skalami. Okamžite potom sa regiónom začali šíriť reči o tom, že sa mladému Poliakovi podarilo nakrútiť dôkaz o existencii yetiho.

P. Kowalski žije vo Varšave a v Tatrách bol iba na dovolenke. „Zbadal som veľkého ľudoopa, ktorý sa schovával medzi skalami. Akonáhle som ho uvidel, tak som sa doslova cítil, ako keby ma zasiahol blesk!," povedal podľa The Sun šokovaný Poliak.

Piotr sám tomu, čo videl a nahral na video najskôr nemohol uveriť. Keď si však zábery viackrát za sebou prehral, zistil, že na nich naozaj nie je žiadne pre neho známe zviera. "Nikdy som neveril na reči o nejakom yetim, ale teraz už tomu verím," hovorí.

To, či má poľský mladík pravdu, alebo ide iba o nejaký málo frekventovaný prírodný úkaz však objasní až ďalšie skúmanie nahrávky. To, ale nie je jednoduché a komplikuje ho zlá kvalita videozáznamu. 

Zdielať na

Najčítanejšie správy