Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Sexi fotografie obyčajných žien "len pre vaše oči"
Zdielať na
Zahraničie

Sexi fotografie obyčajných žien "len pre vaše oči"

Dôkaz, že aj obyčajné ženy môžu byť krásne

„Myslím si, že je to vynikajúca príležitosť, ako ukázať svetu, že som schudla a určitým spôsobom aj dokázať môjmu manželovi, že si vážim, keď som oblečená v sexi bielizni a on mi povie, že som nádherná,“ pochvaľuje si tento druh sebaprezentácie budúca nevesta Jenna Jones.

Ďalšia z neviest našla spôsob, ako muža od svadby neodradiť a trošku ho nebodaj aj postrčiť. „Do malej schránky uložím jeden z týchto šteklivých obrázkov a budem dúfať, že obsah balíčka môjho nastávajúceho zaujme. A poviem mu, že ak chce vidieť zvyšok v reáli, nech príde o 14.00 do kostola..." dodáva spokojná klientka.

Majiteľa firmy Alexandra Burns začala s týmto biznisom presne pred siedmi rokmi, keď už nechcela fotiť len šťastné svadobné páry. Spolu s Alexandrou spolupracujú aj iné fotografky. Muži nie sú v ich tíme vítaní, pretože zákazníčky sa podľa jej slov viac otvoria jemnejšej polovičke ľudstva. „Fungujeme ako salón, všade je veľa kozmetiky a veľa chichotania, to je tajomstvo nášho úspechu,“ skromne dodáva Burns.

Niektoré z neviest však nemajú 700 britských libier na zaplatenie predsvadobných fotografií. Veď predsa samotný svadobný obrad je veľmi nákladná záležitosť. Spoločnosť For Yours Eyes Only sa však rozhodla vyriešiť aj tento problém. Mnohé ženy sa nechajú odfotografovať aj pri príležitosti prvého či druhého výročia svadby. Podľa spoločnosti fotografie zaručene splnia požadovaný efekt aj neskôr.

Spoločnosť For Yours Eyes Only zatiaľ funguje len na Britských ostrovoch, kde má dve pobočky – v Buckinghamshire a v Manchasteri. Klientelu tvoria ženy z celého sveta. Nie je však vylúčené, že na základe dobrých ohlasov sa podobné spoločnosti otvoria aj v zahraničí.

Zdielať na

Najčítanejšie správy