Skoro jasno
23°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Matka osmorčiat: Pokazila som si život!
Zdielať na
Zahraničie

Matka osmorčiat: Pokazila som si život!

Tak znie upútavka k dokumentu televíznej stanice FOX o živote Nadye Sulemanovej a jej 14 detí

Ide len o časť jej priznaní, ktoré budú súčasťou celovečerného dokumentu o nezamestnanej slobodnej matke. K predchádzajúcim šiestim deťom jej v januári pribudlo osem batoliat.


"Pokašľala som si život a život mojich detí. Čo som si vlastne myslela," kladie si Sulemanová otázku v upútavke na dokument, ktorý americká televízna stanica FOX odvysiela tento týždeň. Dnes 33-ročná žena, ktorá sa po pôrode stala najsledovanejšou celebritou v Spojených štátoch amerických, odmieta priznať, že by svoje rozhodnutie vynosiť osem embryí oľutovala: "Nemôžem to ľutovať, pretože ich mám a sú tu, ale čo som si len vtedy myslela?"

Od dokumentu si tvorcovia sľubujú vysokú sledovanosť, pretože má ukázať skutočný život matky 14 detí, jej "emocionálne problémy, fyzické komplikácie a finančné hranice".

Okrem matkinho priznania si diváci mohli v upútavke pozrieť hlasnú chaotickú scénu v dome s ôsmimi dojčatami, ktoré sa ich matka pokúša postupne nakŕmiť.

Nadya Sulemanová porodila 26. januára tohto roka osmorčatá a vzápätí sa stala mediálnou senzáciou. Postupne začali o nej na verejnosť prenikať kontroverzné skutočnosti, ako napríklad fakt, že v čase umelého oplodnenia bola už matkou šiestich detí počatých obdobným spôsobom. Nezamestnaná slobodná matka dnes s problémami živí dovedna 14 detí. Finančne jej najviac pomáha záujem médií, vďaka ktorým by jej deti mali už na jeseň dostať honorár vo výške 250.000 dolárov (takmer 175.640 eur) za účinkovanie vo vlastnej reality show. Program by mal periodicky sprevádzať početnú rodinu Sulemanovcov až do dospelosti osmorčiat.

Zdielať na

Najčítanejšie správy