Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Rodinná tragédia: Dieťa našlo v domácnosti nabitú zbraň. Pri hraní sa vystrelila a 4-ročné dievčatko zranenie neprežilo
Zdielať na

Rodinná tragédia: Dieťa našlo v domácnosti nabitú zbraň. Pri hraní sa vystrelila a 4-ročné dievčatko zranenie neprežilo

CHICAGO / Malé deti v domácnosti a nabitá nestrážená zbraň. To je kombinácia, ktorá sa vo väčšine prípadov končí fatálne. A rovnako to bolo aj v Chicagu, kde následkom strelného zranenia vyhasol život iba 4-ročného dievčatka.

Správa, ktorú žiaden rodič nikdy nechce dostať. A žiaľ, aj napriek tomu mnohí tejto informácii musia čeliť. Rovnako ako matka 4-ročného dievčatka, ktoré sa už domov nikdy nevráti.

"V takýchto prípadoch sa odrazu čas jednoducho zastaví," reagoval pastor Donovan Price. Podľa policajného vyšetrovania prišiel na návštevu do domu v Chicagu príbuzný s taškou, v ktorej bola nabitá zbraň. Okolo šiestej podvečer ju našlo jedno z detí v domácnosti a pri hraní sa s ňou, zbraň odrazu vypálila. Guľka zasiahla malú Michaelu. Aj napriek snahe záchranárov, dievčatko cestu do nemocnice neprežilo. "Mala len 4 roky, mala tu zostať," povedal vyšetrovateľ Andrew Holmes. Kým sa rodina dieťaťa zmietala v smútku, polícia sa snažila pozliepať čriepky celej tragédie. Na výsluch priamo z miesta činu odviedli podozrivú osobu. "Potrebujeme zistiť tri veci. Odkiaľ zbraň pochádzala, komu patrila a prečo nebola zaistená," informoval vyšetrovateľ Holmes. Rodičom malej Michaely ale žiadna z odpovedí maličkú nevráti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy