Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Na Bali našli mladú Slovenku v kaluži krvi. Polícia už zadržala podozrivého
Zdielať na

Na Bali našli mladú Slovenku v kaluži krvi. Polícia už zadržala podozrivého

BALI / Polícia v meste Den/pasar na Bali vyšetruje smrť mladej Slovenky. Našli ju ráno v dome, kde bývala. Prípadom sa zaoberá aj slovenský zastupiteľský úrad na Bali.

Dvadsaťdeväť ročnú Adrianu našli ráno v dome na juhu mesta Denpasar. Brána k domu bola síce zatvorená ale nie zamknutá. Po vojdení do domu našiel svedok v kuchyni nehybné telo mladej ženy. Ležala v kaluži krvi. Prípad začala vyšetrovať polícia.

"Z výsledkov vyšetrovania boli obeti nájdené bodné poranenia na krku," uvádza sa v stanovisku polície Južného Dempasaru.


Slovenka nebola na Bali na dovolenke, žila tam už dlhšie. Jej smrť oficiálne potvrdilo aj ministerstvo zahraničných vecí.

"Môžem ubezpečiť, že konáme v súčinnosti v takýchto tragických prípadoch s rodinou. Urobíme všetko čo sa urobiť dá, je nám to úprimne ľúto," uviedol šéf rezortu zahraničných vecí Ivan Korčok.



Tamojšia polícia už zatkla aj podozrivého muža. Podľa miesntych médii je ním bývalý priateľ obete. Indonézsky muž, s ktorým sa údajne rozišla pred niekoľkými týždňami.

"Podozrivý páchateľ bol zatknutý a podrobuje sa hĺbkovému vyšetrovaniu," konštatuje polícia.


K motívu vraždy sa zatiaľ tmojšia polícia bližšie nevyjadrila. Celý prípad je ešte len na začiatku vyšetrovania. Ministerstvo zahrnaičných vecí taktiež bližšie informácie zatiaľ nezverejnilo.​

Súvisiace články

Najčítanejšie správy