Zatiahnuté
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
V americkom Nashville došlo k silnému výbuchu
Zdielať na

V americkom Nashville došlo k silnému výbuchu

Archívne video

Takto vyzerali americké prezidentské voľby 2020

NASHVILLE / Centrom amerického mesta Nashville v štáte Tennessee dnes otriasol silný výbuch. Z miesta explózie stúpa hustý čierny dym, uviedla agentúra AP. Informácie o prípadných zranených či mŕtvych zatiaľ nie sú k dispozícii.

Podľa miestneho spravodajského webu The Tennessean výbuch stredom Nashvillu otriasol okolo 06:45 ráno miestneho času (13:45 SEČ).Na miesto vyrazili hasiči, ktorí sa snažia uhasiť rozsiahly požiar.

Stanica  WKRN uviedla, že vybuchol zaparkovaný obytný voz. Neskôr polícia dementovala správy o nehode a uviedla, že išlo o úmyselný čin. Zranenia pri explózií obytného vozu utrpeli najmenej traja ľudia. Videá z miesta výbuchu, ktorá bola zverejnená na twitteri, ukazujú poničené domy.

Na krátkej tlačovej konferencii v piatok ráno policajný hovorca Don Aaron uviedol, že špeciálna jednotka zneškodňovania nebezpečných predmetov smerovala do centra mesta v reakcii na volanie o podozrivom vozidle, keď okolo 6:30 došlo k "významnému" výbuchu spojenému s týmto vozidlom, uviedla CNN.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy