Skoro jasno
16°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Žena chcela pohladkať tigra, odhryzol jej časť ruky
Zdielať na

Žena chcela pohladkať tigra, odhryzol jej časť ruky

Tiger v zoologickej záhrade v anglickom Hamertonu zabil ošetrovateľku. Nikomu inému sa nič nestalo. Návštevníci parku s rozlohou približne desiatich hektárov boli pre incident evakuovaní.

PARDUBICKO / Vážne zranenia ženy, ktoré spôsobilo zviera, riešili v pondelok popoludní záchranári na Pardubicku. Žena chcela pohladkať tigra v klietke, ten jej odkusol ruku. Záchranári ženu previezli do nemocnice, prípad prevzala polícia.

Podľa portálu novinky.cz sa incident stal v obci Chvojenec na Pardubicku v areáli, kde majiteľ chová šelmy. Žena tam chodila za koňmi, ktoré tam mala ustajnené. 

"V dobe, kedy 66-ročná žena prechádzala okolo zamrežovaného výbehu s tigrom, chcela zviera pohadkať a hoci na to bola v minulosti niekoľkokrát opakovane upozorňovaná, aby to nerobila, strčila ruku medzi mreže. Zviera na ženu následne zaútočilo. Pri klietke bola žena so svojou neterou, bez prítomnosti chovateľa," uviedla pre Novinky policajná hovorkyňa. 

Podľa záchranárov žena utrpela závažné poranenia hornej polovice tela. Podľa informácií Noviniek, jej zviera odkuslo ruku po predlaktie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy