Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nákupné centrum na Pribinovej ulici evakuovali. Na mieste zasahovala polícia
Zdielať na

Nákupné centrum na Pribinovej ulici evakuovali. Na mieste zasahovala polícia

BRATISLAVA / hceli nakúpiť vianočné darčeky, no radosť im prekazil bombový poplach. Nákupné centrum v Bratislave museli policajti ráno evakuovať. Anonym poslal správu, že v obchodnom dome je bomba. Stovky ľudí, tak museli urýchlene opustiť priestory. Mnohí z nich zostali vonku a bez áut, ktoré nechali v podzemnej garáži.

Do nákupného centra vedľa nábrežia Dunaja poslal anonym mail, že sa v obchodnom dome nachádza bomba. Kompetentní ihneď po tejto správe zalarmovali políciu. Návštevníci centra, ale aj zamestnanci všetkých prevádzok museli urýchlene opustiť priestory. Do pár minút bolo obchodné centrum prázdne. Niektorí ľudia zostali aj bez svojich áut, ktoré museli nechať zaparkované v garáži.


Policajti vrátane špeciálne vycvičeného psa na výbušniny postupne prehľadali všetky poschodia a každý obchod či prevádzku. Okrem interiéru nákupného centra prešli aj všetky vonkajšie priestory, terasy, či miesta na sedenie a relax.  Pyrotechnická prehliadka trvala viac ako dve hodiny a skončila s negatívnym výsledkom. "Bolo začaté trestné stíhanie pre šírenie poplašnej správy," uviedla Miháliková.

Ak policajti páchateľa vypátrajú hrozí mu až päť rokov za mrežami.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy