Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
VIDEO: Bitka na stanici, ktorá len zázrakom neskončila smrťou. Metro už nestihlo dobrzdiť
Zdielať na

VIDEO: Bitka na stanici, ktorá len zázrakom neskončila smrťou. Metro už nestihlo dobrzdiť

PRAHA / Na polícii sa prihlásil sám. Hovoríme o útočníkovi, ktorý päsťou zrazil svoju obeť na koľajnice metra. Policajti po ňom pátrali niekoľko dní.

Bitka, ktorá len zázrakom neskončila smrťou sa odohrala tu na zastávke metra Opatov. "Policajti, ktorí prišli na miesto zistili, že došlo k incidentu medzi dvoma mužmi," uviedol policajný hovorca Jan Daněk.

Fyzická výmena názorov oboch aktérov, muž v žltej bunde je v defenzíve pod útočníkom, to sa ale čoskoro zmení. Muž v tmavej bunde odkladá batoh, v tú chvíľu k nemu útočník priskočí a dá mu takú ranu päsťou, tak,  že sa zamotá do batohu a padá do koľajiska, v tú chvíľu prichádza vlak metra do stanice, nemá šancu dobrzdit."Akoby zázrakom sa mu nič nestalo a spod súpravy sám vyliezol," dodal Daněk.

Muž sa totiž nasúkal do žliabku medzi koľaje vlaku a to mu zachránilo život, vyviazol s ľahkými zraneniami. Útočník v pokoji z miesta odchádza, policajti po ňom pátrajú, po zverejnení videa sa sám prihlásil na políciu. "Prišiel sa sám príhlásiť na miestne oddelenie, kde ho policajti vypočuli. On sa im ospravedľnil a k činu sa priznal," povedal policajný hovorca.

Muž je podozrivý z trestného činu výtržníctva, ak bude uznaný vinným môže vzhľadom k núdzovému stav, ktorý v českej republike panuje, skončiť za mrežami až na päť rokov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy