Jasno
23°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Imitátor Busha Will Ferrell uspel na Broadwayi
Zdielať na
Zahraničie

Imitátor Busha Will Ferrell uspel na Broadwayi

Predstavenie hry komika Ferrella je pre Američanov katarziou

"Reakcie ľudí na naše predstavenie sú miestami až katarzné. Máte pocit, akoby ste si utreli špinavé ruky a vreckovku odhodili preč," hovorí Ferrell na afterpárty po predstavení. 

Pripája sa i spoluscenárista Adam McKay: "Osem rokov tohto šialenstva a nezmyselnosti, neviem, či sme schopní zbaviť sa toho počas jedinej noci nášho predstavenia, pretože tu zostalo ešte veľa neporiadku a zmätku, ktorý treba odstrániť. Ale pocit je to skvelý."

Na slávnostnom otvorení "Nech sa páči, Amerika" sa zúčastnili i bývalí Ferrellovi hereckí kolegovia ako Ana Gasteyer a Jimmy Fallon.

"Som vo vytržení. Will Ferrell je jeden z mojich najlepších priateľov a je skutočne veľkým talentom. Vie vyjadriť slovami presne to, čo majú v tejto chvíli na jazyku i mnohí iní," povedala Ana Gasteyer.

REUTERS

Pri písaní hry Ferrell čerpal chronologicky z celej éry Bushovej vlády. Zahrnul do nej i Bushovo čítanie z knihy "My Pet Goat" školákom počas teroristických útokov 11. septembra či premenovanie French fries (hranolky) na Freedom Fries, čím urazil Francúzov.

"Cítim sa, ako by som dal život dieťaťu. Je to pocit úľavy, veselosti. Som veľmi šťastný, že sa to podarilo. Je to až pocit nadreálna, byť tu na Broadwayi na tejto zahajovacej noci," dodáva Ferrell.

Zdielať na

Najčítanejšie správy