Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zo životnej lásky nočná mora. Na Nový rok požiadal priateľku o ruku, o štyri dni ju zavraždil
Zdielať na

Zo životnej lásky nočná mora. Na Nový rok požiadal priateľku o ruku, o štyri dni ju zavraždil

HOUSTON / Texasan (39) na Nový rok pokľakol a požiadal svoju milovanú o ruku. Matka ženy bola nadšená, svojej dcére želala jej vysnívaného princa. Ten sa však o 4 dni zmenil na vraha, keď ju po hádke strelil do hrude.

Dominica Jefferson (33) bola matkou troch detí a 4 dni šťastnou snúbenicou. Jej priateľ ju počas Nového roka požiadal o ruku. Matka ženy s dojatím sledovala video zo zásnub a dcére zo srdca šťastie želala.

"Myslela som si, že stretla muža svojich snov, ale ukázalo sa, že to bola jej životná nočná mora," vraví nešťastná matka Tina Hunter. Život mladej matky vyhasol na parkovisku v Houstone v skorých ranných hodinách.

Podľa polície sa párik snúbencov hádal a potýčka vygradovala až do momentu, kedy 39-ročný Kendrick Atkins vytiahol zbraň a svoju snúbenicu strelil do hrude. Vraždu videlo niekoľko svedkov, ktorí už vypovedali nielen pred políciou, ale aj pred súdom. Strelec z miesta činu najprv ušiel, ale neskôr sa sám prihlásil na polícii.

Kamarát zavraždenej potvrdil, že dvojica bola spolu len 3 mesiace, ale v správaní muža nič nenaznačovalo tomu, že by niekedy svojej partnerke chcel ublížiť. On sám bol tvorcom ich zásnubného videa. "Nemal som žiaden zlý pocit, práve naopak. Bol som šťastný, že oni sú šťastní. Potom, ako sa odohrala celá tá potýčka mi hlavou víri iba jedno - ako môžete toto urobiť niekomu, koho požiadate o ruku?" povedal kamarát obete Ut Quan. 

Túto otázku si kladú všetci, ktorí Dominicu poznali. Súvislosti a celkový obraz sa ale začínajú ukazovať až teraz. Vysvitlo, že 39-ročný strelec má bohatý trestný register nielen v tomto, ale aj v ďalších amerických štátoch. Súd mu stanovil kauciu vo výške štvrť milióna dolárov, je obžalovaný z dvoch zločinov. Sudcu ale požiadal o zvýšenú ochranu, prostredníctvom sociálnych sietí dostáva údajne množstvo vyhrážok. "Nezaslúži si nič, ani len žiť a nehanbím sa to povedať na rovinu," dodala matka zavraždenej Dominici. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy