Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO: Pes žije 18 mesiacov vedľa cesty. Čaká na svojho majiteľa, ktorý tu zomrel
Zdielať na

VIDEO: Pes žije 18 mesiacov vedľa cesty. Čaká na svojho majiteľa, ktorý tu zomrel

Zdroj: Youtube - Nafpaktianews Web TV

ATÉNY / Už 18 mesiacov žije na mieste vedľa cesty v gréckom regióne Nafpaktia. Reč je o psovi, ktorý tu čaká na svojho pána. Muž ale na tomto mieste zomrel potom, čo ho zrazil obrovský domiešavač.

Tento príbeh je dôkazom skutočnej vernosti zvieraťa pánovi. Miestni obyvatelia si chceli psa už niekoľkokrát adoptovať, no verný chlpáč sa vždy vrátil na miesto, kde jeho majiteľ zomrel. Jeho majiteľa 40- ročného Harisa tu zrazil obrovský domiešavač, doteraz je príčina nehoda nepochopiteľná. O prípade informoval Blesk.cz. 

​Tragická nehoda sa stala v novembri 2017. Od tej doby tu biely psík žije, ako sa na miesto vôbec dostal nie je jasné. Jeho pôvodný domov sa totiž nachádza až 12 kilometrov od miesta nehody. 

Kedže pes sa jednoducho odmieta nechať adoptovať tým, že stále uteká na miesto tragédie, grécki obyvatelia tohto regiónu sa rozhodli postaviť mu prístrešok. Nachádza sa presne na mieste, kde zomrel jeho majiteľ. Ľudia mu tam nosia jedlo a pitie, vďaka prístrešku je tak aspoň trocha v bezpečí. 

Pozrite si reportáž o psovi, ktorý je na nezaplatenie. Chvália si ho najmä policajti:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy