Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Muž na letisku prekročil váhový limit. Platiť nechcel, otvoril kufor a vyriešil to po svojom
Zdielať na

Muž na letisku prekročil váhový limit. Platiť nechcel, otvoril kufor a vyriešil to po svojom

Archívna reportáž

Ako rieši letisko rizikové situácie? Pozrite si archívnu reportáž.

NICE / Ľudia často šetria na dovolenku celý rok, prípadne niekoľko rokov, a tak potom počítajú každé euro naviac. V prípade letísk môže ísť o problém najmä vtedy, ak si z dovolenky veziete o niečo ťažší kufor. V prípade 46-ročného Škóta to bolo presne o tom. Bol pevne rozhodnutý neplatiť za vyššiu hmotnosť peniaze navyše, a tak vyriešil problém po svojom.

Bizarný pohľad na naskytol cestujúcim na francúzskom letisku Nice a o Johnovi písal aj domáci The Scottish Sun. Z Nice sa 46-ročný John Irvine chystal s manželkou a so synom do Edinburghu. Johnov kufor bol ale podľa pracovníkov letiska nad hmotnostný limit, a tak by si za kufor mal priplatiť. To ale John odmietol a k prekvapeniu všetkým naokolo na seba začal obliekať jednu vrstvu oblečenia za druhou. 

Pozrite si Johna Irvina v akcii

https://twitter.com/joshirvine7/status/1147311731263320065

Keď mal na seba zhruba 15 vrstvu oblečenia, kufor mohol do lietadla bez poplatkov navyše. John bol ale s toľkými vrstvami oblečenia mimoriadne podozrivý a nevyhol sa dôkladnej bezpečnostnej obhliadke. Až po nej ho pustili do lietadla. Manželka so synom sa mimoriadne pobavili a 17-ročný syn svojho otca po celý čas natáčal, pričom video zverejnil na sociálnej sieti. 

Pozrite si ako zabezpečiť, aby bola vaša dovolenka bezpečná. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy