Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Senior chcel poďakovať personálu nemocnice za starostlivosť. Priniesol tortu plnú marihuany
Zdielať na

Senior chcel poďakovať personálu nemocnice za starostlivosť. Priniesol tortu plnú marihuany

Archívna reportáž

WARRINGTON / Poďakovanie seniora pre zdravotné sestry v anglickom meste skončilo viac ako prekvapivo. Starý otec totiž vzal do nemocnice tortu z oslavy 18. narodenín svojho vnuka. Netušil, že je upečená s marihuanou.

Red velvet, obľúbený anglický koláč, si vychutnalo niekoľko zdravotných sestier. Po sladkom poďakovaní od jedného z pacientov ale zažili nečakaný šok. Uviedol to jeden člen personálu pre Manchester Evening News

Napriek tomu, že vrchná sestra Kimberley Salmon-Jamieson uviedla, že tortu ochutnal iba jeden človek a neprejavili sa žiadne závažné následky, anonymný člen personálu tvrdí opak. "Tri alebo štyri sestry tortu jedli a po nejakej dobe boli úplne mimo. Vplyv na pacientov to nemalo, ale po chvíli sa prišlo na to, že je niečo zle a privolali políciu," uviedol a dodal tiež, že sa sestry cítili "veľmi uvoľnene". 

Polícia po príjazde zistila, že torta, ktorú priniesol starší pán z oslavy vnukových 18. narodenín, obsahovala marihuanu. "To, že nejde o obyčajnú tortu, senior nemal najmenšie poňatie, chcel iba vyjadriť vďaku nemocničnému personálu," uviedla polícia, ktorá už prípad uzavrela a vyriešila to dohovorom. 

Európsky parlament chce legalizovať konope na liečebné účely na celoeurópskej úrovni. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy