Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nahý muž skočil z Karlovho mosta a snažil sa uplávať policajtom a hasičom
Zdielať na

Nahý muž skočil z Karlovho mosta a snažil sa uplávať policajtom a hasičom

Archívna reportáž

PRAHA / Dvadsaťšesťročný Austrálčan v sobotu po polnoci skočil nahý z Karlovho mosta do Vltavy, kde sa snažil dvadsať minút uplávať policajtom, strážnikom a hasičom. Po vytiahnutí z vody ho odovzdali do starostlivosti zdravotníkov, ktorým chcel zo sanitky tiež utiecť.

Policajti oznámenie o udalosti prijali 11 minút po polnoci. "Dotyčný mal niekomu vytrhnúť mobil z ruky a skočiť s ním úplne nahý do rieky," uviedol hovorca. So záchranári odmietal spolupracovať, pričom v akcii boli tri až štyri člny. V sanitke potom podľa hovorcu museli byť proti mužovi použité donucovacie prostriedky. "Muž je stále na detoxe príslušného zdravotníckeho zariadenia, zatiaľ nie je v stave, že by s ním bolo možné vykonať príslušné úkony, zistiť, o čo išlo, či bolo konanie protiprávne," doplnil.
Polícia v súčasnosti posudzuje prípad ako podozrenie z trestného činu krádeže, musí ale ešte zistiť niekoľko okolností. "Bol tam s kamarátmi, tých sa momentálne snažíme zistiť a následne preveriť," uzavrel Hulan. Mobilný telefón policajti nenašli..
Privolaní policajti museli riešiť neobvyklý prípad. Ulicami Bratislavy sa prechádzal nahý muž len s kuklou na hlave:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy