Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Fanúšik počas zápasu použil svojho syna ako bejzbalovú pálku
Zdielať na

Fanúšik počas zápasu použil svojho syna ako bejzbalovú pálku

Zdroj: Twitter @renna_shinohara

HJÓGO / Fanúšikovia bejzbalu na tribúne zažili situáciu, na ktorú tak skoro nezabudnú. Jeden z fanúšikov Hansin Tigers použil svoje dieťa ako bejzbalovú pálku. Zaútočil tak na fanúšika Jokohama Bay Stars.

https://twitter.com/renna_shinohara/status/1146069874071887875

Počas zápasu Jokohama Bay Stars a Hansin Tigers došlo na tribúne fanúšikov ku kurióznej situácii. Muž použil svoje dieťa ako bejzbalovú pálku. Agresívneho správania sa dopustil už zrejme aj predtým, pretože celá udalosť sa odohrala počas toho, čo ho ochranka vyvádzala zo štadiónu, informoval o tom Daily Mail. 

Muž držal dieťa na rukách, keď odrazu ním trafil jedného z fanúšikov súpera, ktorý v tú chvíľu vyhrával. Z videa ale nie je jasné, či fanúšika udrel "náhodou" alebo tomu predchádzala slovná potýčka. Šokovaný fanúšik sa okamžite postavil a chcel si to s agresívnym oteckom vybaviť. V tom ale znova zasiahla ochranka a muža so synom odviedli zo štadiónu. Otca chlapca následne polícia zatkla, či bude obvinený je zatiaľ otázne. Klub Jokohama sa k incidentu odmietol vyjadrovať, no potvrdil, že sa to skutočne odohralo. Prípad je stále v štádiu vyšetrovania. 

Pozrite si reportáž o mužovi, ktorý dobodal len 3-ročného syna:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy