Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Policajná akcia, aká nemá obdoby. Totožnosť páchateľa policajtov prekvapila
Zdielať na

Policajná akcia, aká nemá obdoby. Totožnosť páchateľa policajtov prekvapila

TEXAS / Takýto policajný zásah zažilo veľmi málo policajných dôstojníkov. Mužov zákona zavolala vyľakaná žena, ktorá počula, ako sa niekto vlámal do jej domu. Totožnosť páchateľa policajtov prekvapila a hlavne pobavila.

Ženu z Texasu zobudilo skoro ráno rozbitie okna a čudné kroky v jej dome. Buchot neprestával, a tak sa vyľakaná majiteľka zamkla v šatníku a zavolala políciu. Dôstojníci boli na mieste činu za pár minút a páchateľa vyzývali, aby sa okamžite ukázal.

"Nevedeli sme, koľko ľudí je vnútri, najprv sme obehli dom, aby sme zistili, či môže utiecť zadným vchodom," opísal policajt Eddie Ibarra. Keď podozrivý ani po niekoľkých vyzvaniach nevyšiel, vošiel jeden z policajtov dnu. So zbraňou v zdvihnutej ruke bol pripravený na všetko. Teda takmer na všetko:

"Je to jeleň! Je to jeleň, zložte zbrane," kričal policajt kolegom. "Keď nám to celé došlo, začali sme sa smiať a, samozrejme, snažili sme sa jeleňa dostať von," dodáva Ibarra. Policajti sa pred dezorientovaným zvieraťom chránili stoličkou a snažili sa ho usmerniť k dverám.

"On stále narážal do stien a chcel ísť von. Viackrát sa nám podarilo privolať ho k dverám, ale v tom sa dvere zatvorili, bol to chaos," popísal policajt. 
Nakoniec tento votrelec odišiel a nechal za sebou len neporiadok v dome a nevšedný zážitok pre policajných dôstojníkov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy