Oblačno
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Brat zavraždeného muža z Brezna surovo dobil jedného zo svedkov
Zdielať na

Brat zavraždeného muža z Brezna surovo dobil jedného zo svedkov

BREZNO / Brutálna smrť 48-ročného Milana z Brezna má dohru. Vinníkovi hrozí 25-ročné väzenie. Brat dobitého muža sa dostal do konfliktu s jedným zo svedkov tragédie.

Troch svedkov vraždy prepustili okolo polnoci, brat obete si jedného z nich v meste zrejme vystriehol. Ivan (36) má po útoku kovovou tyčou zlomenú lebku a krvácanie do mozgu, v týchto chvíľach bojuje o život v breznianskej nemocnici. "Môžem potvrdiť, že sme na základe výzvy na tiesňovú linku 155 vyslali záchranárov k mužovi, ktorý bol napadnutý a zbitý. Záchranári ho ošetrili a vo vážnom stave previezli do nemocnice," uviedla hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. 

Brat nebohého muža si takýmto spôsobom zrejme chcel vyrovnať účty aj on však skončil v rukách polície. "V prípade útoku na 36-ročného muža v Brezne na ulici ČSA, ku ktorému došlo v piatok krátko po 11.00 hodine ide o podozrenie z obzvlášť závažného zločinu vraždy spáchaného v štádiu pokusu. Z uvedeného skutku sú podozriví dvaja muži z Brezna, ktorých dnes polícia bezprostredne po jeho spáchaní zadržala.," potvrdila polícia. 

​Telo zavraždeného Milana našli na druhom poschodí opustenej budovy niekdajších breznianskych kasární. Ešte v ten deň popoludní zadržali štyroch podozrivých. Všetkých vypočul vyšetrovateľ, vysvitlo, že Milana mal na smrť dobiť 33-ročný Ondrej. "Vyšetrovateľ už v tejto súvislosti vzniesol obvinenie 34-ročnému mužovi z Brezna za obzvlášť závažný zločin vraždy spáchaný závažnejším spôsobom konania a surovým spôsobom," dodala Kováčiková. 

​Nie je vylúčené ani to, že v tomto prípade padne ďalšie obvinenie z pokusu o vraždu.

Pozrite si reportáž o prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy