Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Malý Travis je presvedčený, že dostáva darčeky od mamy. Tá zahynula pri autonehode
Zdielať na

Malý Travis je presvedčený, že dostáva darčeky od mamy. Tá zahynula pri autonehode

CARSON CITY / Vieru v dobro a novú silu biť sa ďalej so životom, našla krátko pred Veľkou nocou jedna rodina z Nevady. Podľa jej najmladšieho syna sa totiž stal skutočný zázrak. Je presvedčený o tom, že dostal pozdrav priamo z neba.

Bolingovci by marec tohto roka najradšej vymazali z pamäti. Na jeho začiatku totiž prišla pri autonehode o život Kaylin, mama malého Travisa. Šesťročný chlapec sa iba ťažko zmieroval s tým, že mamu už nikdy neuvidí. Nikoho tak ani neprekvapilo, s čím prišiel jedného dňa za svojou starou mamou. "Chcel, aby som mu pomohla napísať a odoslať list mame do nebíčka," uviedla Travisova stará mama Jodi Boling. 

​List aj skutočne napísali, hodili do obálky a odniesli na poštu. Travisovo srdiečko sa aspoň trošku upokojilo. Stará mama na celú udalosť po pár dňoch zabudla. Opäť si na ňu spomenula až deň pred Veľkou nocou, keď im na dvere zaklopal poštár a doniesol im darčekové koše a veľkého plyšového zajaca. "Chlapca to veľmi potešilo. To je to jediné, na čom záleží." povedal starý otec John Boling.

Travis je presvedčený, že jeho mama nielenže v nebíčku dostala list, ktorý jej poslal, ale naň aj odpovedala darčekmi a zajačikom. "Teraz je to môj najobľúbenejší plyšový zajačik," potešil sa malý Travis. Bolingovci sú neznámym dobrodincom veľmi vďační. Podarilo sa im totiž rozptýliť chlapca a priniesť aspoň lúč nádeje do jeho života. Travis sa zastrája, že mame bude písať aj naďalej. Má jej predsa toľko, čo povedať. "Snáď mi pošle ďalšie darčekové koše," dodal Travis. 

Žilinčanka sa rozhodla darovať múzeu viac ako 1000 časopisov s armádnou tematikou, ktoré jej zostali po otcovi:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy